IQ Candy
Tipus: egyszemélyes logikai
Cikkszám: SG0044
Korosztály: 6-99 év

A játék célja, hogy a 60 kihívás során a játékosnak a feladványnak megfelelően a különböző irányba elforgatott tüskéket helyenként tartalmazó táblára kell helyeznie a megadott átlátszó színes elemeket, „cukorkákat”, majd egy gyönyörű színkavalkádot kell alkotnia a többi elemből a játéktáblán.

A játék menete:

1, Válassz egy feladványt!

2, Vedd elő a 7 cukorkát, és tedd a megadott néhányat a feladvány szerint a játéktáblára .

3, Helyezd el a játéktáblán a többi színes elemet, úgy, hogy az síkban alkosson egységet, valamint ne legyen sehol se lyuk, ne lógjon ki a játéktábláról, és természetesen a tüskéknek megfelelően legyen elhelyezve! (lásd a videót!)

4, Ha úgy érzed, készen vagy, ellenőrizd Magad! Csak egy helyes megoldás létezik, melyet a feladványfüzet végén meg is találsz. Ne nézd meg előre!

Ha a gyermekeddel játszatod, engedd meg Neki, hogy magától rájöjjön, kitapasztalja, hogy mit-hova kell tennie. Fejlődjön, és mindennek ráleljen a logikájára, hiszen ezáltal fog a problémamegoldó készsége egyre tökéletesedni. Segíteni persze szabad, és kell, de mindig csak sugallj! Sose mondd ki, hogy mit hova tegyen!

A játék tartalma: 1 játéktábla, 7 darab színes cukorka, valamint 60 egyre nehezedő szintű feladvány. A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a profi erősen elgondolkodtató feladatokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, problémamegoldó készséget, a stratégiai előretervezést.

A játék hordozhatósága, és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható.

Internetes ár:
3,490Ft